Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Petak 09.09.2011.
11:03 >> 12:49h
Srna A
Predsednik Evropskog saveta Herman van Rompej izjavio je danas da će odnosi Beograda i Prištine biti jedan od elemenata koje će Evropska unija razmatrati prilikom odlučivanja o kandidaturi Srbije za članstvo u Uniji i poručio da je budućnost Srbije u EU.
Petak 09.09.2011.11:06
za one koji neznaju ko je ovaj dripac evo mali filmcic iz " evropskog parlamenta " http://www.youtube.com/watch?v=bypLwI5AQvY
Petak 09.09.2011.11:33
Ko se ne seća prošle godine se od meseca maja sve dogovorilo sa Azerbejdžanom, tražila podrška Rusije i Kine, napisao lično Tadić 55 pisama koje su čauši odneli u države koje će da podrže naše tvrdo NE za mišljenje MSP. Onda dođe Ketrin Ešton i lepo naš drug Tadić preko noći okrenuo ćurak naopako. Dakle 9 septembra 2010 je Srbija podnela sramnu rezoluciju koju je pročitao lično drčni Jeremić u sedištu UN. Tom rezolucijom je Srbija prihvatila mišljenje MSP. Sa pozivom na tu rezoluciju nam je EU sročila rezoluciju od 19 januara kojom po tački 7 Srbija mora da rasformira svoje paralelne organe na Kosmetu. Evo ga Rompej na godišnjicu, da podseti Bokija da još nije gotov posao.
Petak 09.09.2011.12:36
Читајући текст између редова може се доћи до јасне суштине шта ЕУ очекује од Србије ако жели да постане њен члан! Морамо да имамо добре односе са Приштином, која је из нама непознатих разлога битна за Европу, а то значи да Косово мора да се отцепи јер ми ни на који други начин нећемо са њима имати добре односе! Само је питање дана или недеље када ће се грађанима саопштити да је ЕУ приоритет и да нам без ње живота нема и да Косово више није у саставу Србије!
Petak 09.09.2011.12:36
Морамо да пошаљемо у историју ову неспособну,криминалну и издајничку коалицију+ЛДП.Они су се толико залагали за ЕУ да су заборавили да живе у Србији.
Petak 09.09.2011.12:52
Evo jednog teksta, koji nema veze sa temom, ali je moje ogorcenje tako veliko, da moram da ga napisem negde: Na jednu drugu temu, odgovarao sam na netacne tvrdnje jednog korisnika pobijajuci ih iskljucivo argumentima, tvrdnju po tvrdnju. Nisam vredjao niti upotrebio nijednu rec koja moze da budde tako protumacena. Uprkos tome, dezurni urednik vesti izbrisao je skoro sve moje tekstove, a tekstove onog drugog u kojima me naziva slepcem bedom, papistm itd.. ostavio. Je li to demokratska diskusija i politika Vesti ? Je li to namena ovog foruma ? molim nekog iz casopisa da mi odgovori.
Petak 09.09.2011.13:59
chicho...,obrisali su NJEGA....ali poshto su tvoji komentari replike na komentare dotichnog provokatora obrisashe i to, jer nema smisla da stoje kad nema onog komentara na koji si odgovorio.....bar tako su radili do sada....mozda ce da ti odgovori i neko iz chasopisa......pozdrav.....
Petak 09.09.2011.14:06
Ma ne, njegovi/njeni odgovori na moje odgovore su ostali. Mislim, bez obzira koliko se mi ovde oko nekih stvari ne slazemo, neka pravila komunikacije moraju da vaze. Nije bilo razloga da se brisu ni njegovi postovi, jer niti je on/ona vredjao mene ni ja njega (ako izostavimo ono bednik, papista itd..., sto je na granici vredjanja, al' i te njene/njegove poruke su sve ostale). Moja sumnja je da je ovde brisano tako da se celom nizu poruka da jedan odredjeni ton, sto stvarno nema smisla. Ako Vesti same zelu da komentarisu teme i daju im ton, sta ce im nase misljenje ?
Petak 09.09.2011.15:21
Pozivam sve da pogledaju kako izgleda cenzura na delu. Pratite diskusiju u temi : http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/163362/Hrvati-profitirali-od-ubistva-Dindica bez obzira kakvi su vam stavovi i budute svedoci kako se cenzurisu postovi, tj. moji postovi nestaju posle par minuta, iako su u njima samo navedene cinjenice. Sa druge strane, vredjanje na moj racun ostaje necenzurisano, to je valjda moralno.
Petak 09.09.2011.14:06
"Morate još da radite za ulaz u EU" ????.....a shta JOSH da vam radimo??!!??....nije vam dovoljno shto vam godinama narod radi "miki-silja,miki-shilja".....a "oracije" nikako da vam dodje......

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)